Ο... καημός της Νικόλ Κίντμαν με τον Τζίμι Φάλον: Δεν ζήτησες το τηλέφωνό μου, είχες 2η ευκαιρία! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο... καημός της Νικόλ Κίντμαν με τον Τζίμι Φάλον: Δεν ζήτησες το τηλέφωνό μου, είχες 2η ευκαιρία! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νικόλ Κίντμαν είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον Τζίμι Φάλον να ξεχάσει ότι την... αγνόησε ως γυναίκα.

Η 49χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του για πρώτη φορά μετά από τον Ιανουάριο του 2015, όταν του είχε θυμίσει ότι κάποτε είχαν βγει ραντεβού, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν. «Δεν μιλούσες. Δεν έλεγες τίποτα, έπαιζες ένα video game ή κάτι τέτοιο και μετά από 1,5 ώρα σκέφτηκα ''Δεν ενδιαφέρεται, είναι τόσο ντροπιαστικό. Ισως είναι γκέι''», του είχε πει τότε η Κίντμαν.

Τώρα, αφού παραδέχθηκε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στην εκπομπή και ότι το έκανε μόνο για να προωθήσει τη νέα ταινία της, συνέχισε να «χτυπά» αλύπητα τον Φάλον. Του είπε μάλιστα ότι είχε δεύτερη ευκαιρία να ζητήσει το τηλέφωνό της, κάτι που δεν έκανε.

«Ημασταν στο σπίτι του Ντέιβιντ Φίντσερ. Ηταν όταν ο Μπραντ (Πιτ) ήταν ακόμη με την Τζένιφερ (Ανιστον), οπότε ήταν πριν από πολύ καιρό. Μπορούσες να ζητήσεις το τηλέφωνό μου, ήταν δεύτερη ευκαιρία. Και όμως, δεν το ζήτησες!», είπε η ηθοποιός στον παρουσιαστή. Εκείνος δεν το θυμόταν, κάτι που την... ενόχλησε περισσότερο.

«Αυτό είναι ακόμη πιο προσβλητικό! Αστειεύεσαι έτσι; Μην προσποιείσαι», του είπε. «Θυμάσαι την κουζίνα και τον μπουφέ; Ο ατζέντης μου είπε ''Ο Τζίμι θα είναι εδώ και θα δεις, μπορεί να ζητήσει το τηλέφωνό σου''. Και μετά καθόμασταν στην κουζίνα γιατί όλοι οι άλλοι βγήκαν έξω. Και περίμενα, περίμενα, περίμενα. Ησουν στον μπουφέ και πάλι δεν ζήτησες το τηλέφωνό μου», συνέχισε να τον... σφυροκοπά.

«Δεν ενδιαφερόσουν, ΟΚ, ΟΚ», είπε σοκαρισμένη η Κίντμαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν Τζίμι Φάλον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ