ΠΑΣΟΚ: Μια λύση υπάρχει, να αποσυρθεί η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Μια λύση υπάρχει, να αποσυρθεί η ανίκανη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Φωτογραφία: eurokinissi KINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι πολίτες, μια λύση έχει, την απόσυρση της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομέας οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι πολίτες ανεξαίρετα, μια λύση έχει, την απόσυρση της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και τη συνεννόηση σε μια εθνική γραμμή που θα ξαναφέρει το χαμόγελο και την ελπίδα στις Ελληνίδες και στους Eλληνες.

Η φοροκαταιγίδα που ακολούθησε το 2016 και ολοκληρώνεται την 1-1-2017 και η ''επιδρομή Κατρούγκαλου'' με το φόρο-ασφαλιστικό που ακολουθεί είναι συνέχεια του ίδιου έργου με τίτλο: <Μπορούν και χειρότερα>.

Αλλά έλεγαν, άλλα πίστευαν, άλλα κάνουν χωρίς κανένα σχέδιο παρά μονό μεγάλα λόγια στα οποία διαπρέπουν» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ