Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου λόγω αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου λόγω αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως

Φωτογραφεία (Αρχείου)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως «2ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος».

Συγκεκριμένα από τις 16:00 έως και το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος (μέγιστου πλάτους 1,5 μέτρου) και στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης -Λ.Ε.Α.- (όπου υπάρχει), της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα της από τη διασταύρωση της Λ. Αθηνών με την Ιερά Οδό, έως την είσοδο Ελευσίνας (20,000 χ/θ), περιοχής Δήμων Αιγάλεω, Ασπροπύργου και Ελευσίνας.

Οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ