Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Αφλεκ ακυρώνουν το διαζύγιο -Περιμένουν παιδί - iefimerida.gr

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Αφλεκ ακυρώνουν το διαζύγιο -Περιμένουν παιδί

Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και εάν χωρίσαν εξαιτίας της νταντάς των παιδιών τους, Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Αφλεκ είναι και πάλι μαζί και μάλιστα μεγαλώνουν την οικογένειά τους.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με το Radaronline, είναι έγκυος.

«Η Jen δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Ben και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους», αναφέρει πηγή.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού για τον χωρισμό τους τον περυσινό Ιούνιο είχε «πέσει» σαν βόμβα στο Χόλιγουντ. Το ζευγάρι με δύο παιδιά και μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς ο Μπεν Αφλεκ είχε σχέση με την νταντά των παιδιών τους.

«Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τους μετά την αποκάλυψη του δεσμού του ηθοποιού, ο οποίος ακολουθούσε μια ξέφρενη ζωή με εθισμό στον αλκοόλ και στα τυχερά παιχνίδια.

«Η Τζεν θέλει να είναι πραγματική οικογένεια ξανά και μπορούν αν ο Μπεν σταματήσει να λειτουργεί σαν 20χρονος σε σώμα 40χρονου. Ενα νέο μωρό θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης», δήλωσε πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπεν Άφλεκ Τζένιφερ Γκάρνερ νέο μωρό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ