Από το... κρεβάτι στο τμήμα - iefimerida.gr

Από το... κρεβάτι στο τμήμα

κοπέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 41χρονος από το Ηράκλειο αποφάσισε να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων παρέα με μία 22χρονη Νιγηριανή, η οποία έναντι αμοιβής θα του παρείχε ερωτικές στιγμές. Ωστόσο, η βραδιά εξελίχθηκε σε περιπέτεια, με τον 41χρονο αλλά και την 22χρονη να καταλήγουν στο τμήμα.


Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 41χρονος συνευρέθηκε ερωτικά με την 22χρονη έναντι του ποσού των 40 ευρώ. H κοπέλα - η οποία σημειωτέον εκδίδεται επ'αμοιβή χωρίς την απαραίτητη άδεια - υποστηρίζει πως ο 41χρονος της έκλεψε το κινητό τηλέφωνο, κάτι που εκείνη αντιλήφθηκε. Η συσκευή βρέθηκε στην κατοχή του άνδρα και επιστράφηκε στην κοπέλα.

O 41χρονος και 22χρονη, ωστόσο, αλληλομηνύθηκαν, καθώς από τη μία ο 41χρονος κατήγγειλε κλοπή 500 ευρώ σε βάρος του από την 22χρονη, ενώ η κοπέλα τον κατήγγειλε για σωματική βία με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ