Bρετανίδα κατήγγειλε στις αρχές του Ντουμπάι τον ομαδικό βιασμό της και συνελήφθη για «εξωσυζυγικό σεξ»! - iefimerida.gr

Bρετανίδα κατήγγειλε στις αρχές του Ντουμπάι τον ομαδικό βιασμό της και συνελήφθη για «εξωσυζυγικό σεξ»!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Public Domain Pictures
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν η 25χρονη βρετανίδα τουρίστρια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι τη βίασαν τον περασμένο μήνα δύο συμπατριώτες της, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν για εξωσυζυγικό σεξ.

Η κοπέλα κατέβαλε εγγύηση κι αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, αλλά δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη χώρα, ενώ χρειάζεται κάπου 30.000 ευρώ για νομικά έξοδα.

Οι δράστες πιστεύεται ότι επέστρεψαν στο Μπέρμιγχαμ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, αλλά το θύμα τους φοβάται μήπως της επιβληθεί πολύχρονη φυλάκιση για παραβίαση της σαρία, δηλαδή του ισλαμικού νόμου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς της δήλωσε: «της έχουν πάρει το διαβατήριο και περιμένει τη δίκη της. Μένει σε μια οικογένεια βρετανών, αλλά είναι τρομοκρατημένη. Πήγε στην αστυνομία ως θύμα και την αντιμετωπίζουν ως εγκληματία.»

Η 25χρονη βρισκόταν στο Ντουμπάι για πενθήμερες διακοπές με συγγενικό της πρόσωπο κι επρόκειτο να συνεχίσει ένα ταξίδι ανά την υφήλιο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της.

Αλλά το όνειρο των διακοπών εξελίχθηκε σε εφιάλτη, όταν ήπιε ένα ποτό με δύο συμπατριώτες της στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν, κι εκείνοι την παρέσυραν στο δωμάτιό τους.

Η οικογένειά της λέει ότι οι δράστες τη βίασαν διαδοχικά ενώ τραβούσαν βίντεο και φωτογραφίες. Πέντε ώρες αργότερα αναχώρησαν για τη Βρετανία.

«Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ένοχοι, αλλά η αστυνομία δεν κάνει τίποτε», είπε η μητέρα της κοπέλας. Κι ο πατέρας της συμπλήρωσε: «Κανένας δεν μας βοηθάει...»

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι είναι ενήμερο για την υπόθεση της 25χρονης και κάνει ενέργειες για να συνδράμει την ίδια και την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ