Ποτάμι: Πως γίνεται τα χρεοκοπημένα κόμματα να μας βγάλουν από την χρεοκοπία; - iefimerida.gr

Ποτάμι: Πως γίνεται τα χρεοκοπημένα κόμματα να μας βγάλουν από την χρεοκοπία;

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ελπίζουμε ότι οι χρεοκοπημένοι μπορούν να μας βγάλουν από τη χρεοκοπία, σχολίασε το Ποτάμι για αυτά που έχουν κατατεθεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με τα οικονομικά των κομμάτων.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, εάν ήθελε κάποιος να δει με τον πιο καθαρό τρόπο τους λόγους χρεοκοπίας της Ελλάδας, δεν θα είχε παρά να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων.

«Θα έβγαζε δύο συμπεράσματα:α) Θα καταλάβαινε αμέσως γιατί κόμματα που είναι τα ίδια χρεοκοπημένα δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία και β) θα έβλεπε πόσο μοιάζουν οι σημερινοί κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ με τους προηγούμενους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Επίσης, το Ποτάμι επικρίνει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα χρέη τους, τα οποία, όπως υποαστηρίζει, αθροιστικά είναι περίπου 390 εκατ. (200 εκατ. της ΝΔ και 190 εκατ. του ΠΑΣΟΚ). «Δανεικά κι αγύριστα. "Έλα μωρέ, εξουσία είμαστε, ποιος θα μας ελέγξει», τονίζει. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ του πρώην "ηθικού πλεονεκτήματος" αποκαλύπτεται ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους», προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι κόμματα Γραφείο Τύπου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ