Πρόταση για Σιόβα φέρνει η Μπέτις – Ποιος ο ρόλος του Βίκτορ - iefimerida.gr

Πρόταση για Σιόβα φέρνει η Μπέτις – Ποιος ο ρόλος του Βίκτορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμη να καταθέσει πρόταση για την αγορά του Δημήτρη Σιόβα από τον Ολυμπιακό, είναι η Μπέτις, με τον κεντρικό αμυντικό να αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της ομάδας, Βίκτορ.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπέτις από τον Βίκτορ, ήταν δεδομένο ότι θα συνδυαζόταν και με μεταγραφική ενίσχυση. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, φαίνεται μάλιστα να ξεκινά από τα σίγουρα μονοπάτια και στοχεύει στην απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο, δεν διστάζει να δοκιμάσει το βήμα στο εξωτερικό και η Μπέτις φέρεται διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση είτε για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή είτε για την απόκτησή του.

Αυτό υποστηρίζουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μάλιστα αναφέρονται και στον πρόσφατο τραυματισμό του παίκτη, ο οποίος τον άφησε πίσω στη διεκδίκηση μιας θέσης στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπέτις Δημήτρης Σιόβας Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ