Ο Κόλιν Φάρελ για τη νέα ταινία με τον Γιώργο Λάνθιμο: «Ενιωσα ναυτία όταν διάβασα το σενάριο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κόλιν Φάρελ για τη νέα ταινία με τον Γιώργο Λάνθιμο: «Ενιωσα ναυτία όταν διάβασα το σενάριο» [βίντεο]

Φωτογραφία: AP- Jordan Strauss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κόλιν Φάρελ συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Λάνθιμο και μίλησε για την ταινία «Killing of sacred deer» και τον Έλληνα σκηνοθέτη.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε πως μετά από την πολυβραβευμένη ταινία «Αστακός» ήθελε πολύ να δουλέψει ξανά με τον Ελληνα σκηνοθέτη καθώς και ότι συγκλονίστηκε μόλις διάβασε το σενάριο της νέας ταινίας.

«Ναι, δεν ξέρω, μου φάνηκε αρκετά ζοφερή», είπε ο Farrell. «Όταν διάβασα το σενάριο μου φάνηκε εξαιρετικό και ήταν φανταστική η προοπτική του να συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο».
Μπορεί να μην αποκάλυψε πολλά για την ταινία, αλλά ο Κόλιν Φάρελ είπε πως ο Λάνθιμος έχει πολύ συγκεκριμένη οπτική και κλινική προσέγγιση στον τρόπο που σκηνοθετεί, ενώ πρόσθεσε: «Είναι ένας πραγματικός δάσκαλος, το εννοώ. Και αυτή είναι μια λέξη που δεν χρησιμοποιώ συχνά».

Ο Κόλιν Φάρελ για τη νέα ταινία με τον Γιώργο Λάνθιμο: «Ενιωσα ναυτία όταν διάβασα το σενάριο» [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Λέγοντας λίγα λόγια για το «The Killing of a Sacred Deer», ο διάσημος ηθοποιός είπε πως λαμβάνει χώρα σε ένα σύγχρονο κόσμο, στην Αμερική, όπου υπάρχουν νοσοκομεία, εστιατόρια, πάρκα, μέρη που μπορούμε να αναγνωρίσουμε επειδή τα έχουμε βιώσει, αλλά παράλληλα υπάρχει και αυτό το γνωστό είδος ανησυχίας για κάθε πράγμα που κάνουμε.

«Η ανάγνωση του σεναρίου ήταν πολύ περίεργη...ένιωσα ναυτία αφού το διάβασα» είπε ο Κόλιν Φάρελ. Στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου παίζουν επίσης η Νικόλ Κίντμαν και η Αλίσια Σίλβεστρόουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόλιν Φάρελ Λάνθιμος ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ