Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με συναρπαστικούς αγώνες - iefimerida.gr

Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με συναρπαστικούς αγώνες

ΝΒΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε με τους Νιου Γιορκ Νικς, να είναι η ομάδα που πήρε την πρώτη φετινή νίκη με το 106-104 επι των Σέλτικς. Ακολούθησε η νίκη του Μαιάμι επι των Μάβερικς με 105-94, δυο ομάδες που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σον περσινό τελικό του ΝΒΑ. Ενώ οι Μπουλς θύμισαν κάτι από τα παλιά και επικράτησαν των Λέικερς με 88-87, ανατρέποντας διαφορά έξι πόντων στα τελευταία 54 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Στη Νέα Υόρκη όλα κρίθηκαν στο τέλος. Οι Νεοϋορκέζοι προηγήθηκαν 104-102, αλλά ο Ντάνιελς ισοφάρισε στο 1:16. Ο Άντονι έκανε το λάθος, αλλά έβαλε τις βολές στην επόμενη επίθεση και το 106-104 επέτρεψε στην ομάδα του Ντ' Αντόνι να παίξει άμυνα και να νικήσει στην πρεμιέρα. Οι Σέλτικς είχαν δύο ευκαιρίες για την παράταση, ενώ στο τελευταίο σουτ αστόχησε ο Γκαρνέτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του ΝΒΑ

Νέα Υόρκη-Βοστώνη 106-104

Ντάλας-Μαϊάμι 94-105

Λ.Α. Λέικερς-Σικάγο 87-88

Οκλαχόμα-Ορλάντο 97-89

Γκόλντεν Στέιτ-Λ.Α. Κλίπερς 86-105

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ