Μπασινάς: «Δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο» - iefimerida.gr

Μπασινάς: «Δεν αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Άγγελος Μπασινάς.

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα, κατά την αποχώρησή του από τη συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού, λέγοντας συνεχώς πως οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απλά απόψεις.

Αναλυτικά

«Είμαστε εδώ σαν εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο. Μιλήσαμε είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας, ακόμα δεν έχουμε κάποια πράγματα να πούμε. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: «Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ’ ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό.

Για το τι ειπώθηκε στη συζήτηση: «Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο».

Για τις απόψεις που έχει η πλευρά των ποδοσφαιριστών: «Αυτή τη στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπασινάς βασιλειαδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ