Αυτός είναι αρχηγός - Η ομιλία του 10χρονου ηγέτη στους συμπαίκτες του που έγινε viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι αρχηγός - Η ομιλία του 10χρονου ηγέτη στους συμπαίκτες του που έγινε viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρόσωπο της Αργεντινής έχει αναδειχθεί ένας 10χρονος ποδοσφαιριστής, ο ηγετικός λόγος του οποίου προς τους συμπαίκτες του πριν από ένα πολύ κρίσιμο ματς παιδικού πρωταθλήματος, έγινε Viral.

Βγάζοντας ψυχή μεγάλου ποδοσφαιριστή και πραγματικού αρχηγού, ο Μαξιμιλιάνο Παριέντε συγκέντρωσε τους συμπαίκτες του λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στη Νιούελς Όλντ Μπόις και την Ροζάριο Σεντράλ.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρινόταν ο τίτλος, ο οποίος κατέληξε τελικά στη Νιούελς, με τον αρχηγό της να προκαλεί ανατριχίλα στο βίντεο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

«Σήμερα έχουμε έναν τελικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παλεύουμε για όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θυμηθείτε την πρώτη ημέρα που σας είδα, στις 20 Ιανουαρίου. Θυμηθείτε εκείνη την ημέρα, όλες τις προπονήσεις, όλα όσα στερηθήκαμε. Σήμερα είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Σήμερα θα είμαστε πρωταθλητές.

Θα πρέπει να αφήσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν θα έχει τελειώσει το ματς, θέλω να σας αγκαλιάσω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, και θέλω να πω ότι δώσαμε τα πάντα για αυτή τη φανέλα, επειδή είναι η μεγαλύτερη στο Ροζάριο», ήταν τα λόγια του πιτσιρικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ