Ο Ομπάμα έγραψε μόνος του την ομιλία για το «Σταύρος Νιάρχος» -«Εγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες» - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα έγραψε μόνος του την ομιλία για το «Σταύρος Νιάρχος» -«Εγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες»

Φωτογραφία: Eurokinissi/Διονύσης Πατεράκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις αξίες και στα ιδεώδη που συνδέουν ΗΠΑ και Ελλάδα αναμένεται να αναφερθεί σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα, κατά την ομιλία του από το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μια ομιλία που αποκτά τεράστια σημασία, αφού, σύμφωνα με το vima.gr, o πρόεδρος Ομπάμα την έχει γράψει μόνος του. Αυτό αποκάλυψε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ στον Ελληνα υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο κατά το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα διπλωμάτη, ο Ομπάμα έχει γράψει μόνος του και χωρίς τη βοήθεια λογογράφων την ομιλία που θα εκφωνήσει.

Και εκτίμησε πως θα είναι... τέλεια και πως για να μπορέσει ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος να συμπεριλάβει και να περάσει τα μηνύματα που έστειλε, έγραφε κι έσβηνε εδώ και εβδομάδες! «Θα είναι μια ιστορική ομιλία», είπε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ