Νέα μόδα στο ποδόσφαιρο έκανε ο Βάρντι - Πανηγύρισε με Mannequin Challenge [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα μόδα στο ποδόσφαιρο έκανε ο Βάρντι - Πανηγύρισε με Mannequin Challenge [βίντεο]

Φωτογραφία:Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλαν Σίρερ πανηγύριζε με το δεξί χέρι σηκωμένο, ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει με κίνηση βγαλμένη από μουσικό βίντεο κλιπ, ο Γκάρεθ Μπέιλ πληρώνεται ακόμη για τις καρδούλες μετά από κάθε τέρμα του. Ε τώρα ήρθε η σειρά του Τζέιμι Βάρντι να καθιερώσει έναν νέο τρόπο πανηγυρισμού.

Ο επιθετικός της Λέστερ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Αγγλίας στο φιλικό με την Ισπανία, με μια άπιαστη κεφαλιά ψαράκι. Σηκώθηκε από το χορτάρι και... πάγωσε!

Αυτός ο πανηγυρισμός, είναι εμπνευσμένος από το mannequin challenge, το hashtag του οποίου έχει γίνει κορυφαίο trend στα social media εδώ και περίπου ένα μήνα.

Λέγεται πως το φαινόμενο ξεκίνησε από μαθητές σε πανεπιστήμιο της Φλόριντα, όμως με τον πανηγυρισμό του Βάρντι μετά το 2-0, πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Η στάση του... μανεκέν κέρδισε από το βράδυ της Τρίτης ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ mannequin challenge τζειμι βαρντι γκολ Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ