Οταν ο Γκουαρντιόλα έκοψε το μεταμεσονύκτιο σεξ στον Μέσι - iefimerida.gr

Οταν ο Γκουαρντιόλα έκοψε το μεταμεσονύκτιο σεξ στον Μέσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλύψεις από τον Σαμίρ Νασρί για τις... εντολές του Πεπ Γκουαρντιόλα στον Λιονέλ Μέσι για το σεξ.

Ο Νασρί αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Σεβίλλη από την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο στο διάστημα που συνεργάστηκε με τον Πεπ πριν φύγει στα τέλη Αυγούστου για την Ανδαλουσία πρόλαβε να μάθει αρκετά παρασκήνια.

Ένα μάλιστα από αυτά έχει να κάνει με τη σεξουαλική ζωή των παικτών της ομάδας του, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να αναφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του «L'Équipe du Soir».

«Σε μια ημέρα ρεπό, μας είπε ότι όποιος ήθελε να κάνει σεξ, θα έπρεπε να το κάνει πριν τα μεσάνυχτα γιατί θα πρέπει να έχουμε καλό ύπνο. Είπε ότι το εφάρμοσε με τον Μέσι και από τότε ο Αργεντινός δεν υπέστη ξανά κάποιον μυικό τραυματισμό. Επίσης με τον Λεβαντόβσκι, τον οποίον άφησε στον πάγκο και τότε άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα».

Όσο για τις συμβουλές που έδωσε ο Καταλανός τεχνικός στον ίδιο όταν ανέλαβε τα ηνία των "πολιτών" το περασμένο καλοκαίρι, εξομολογήθηκε «Όταν έφθασε μου είπε ότι έπρεπε να ήμουν 76 κιλά. Δε ζύγιζα τόσο από τότε που ήμουν στη Μαρσέιγ, γιατί στην Premier πάντα υπάρχει πρόγραμμα για ενδυνάμωση μυών. Θέλει λεπτούς παίκτες και με καλή φυσική κατάσταση. Έφθασα με τέσσερα κιλά περισσότερα από όσα έπρεπε να είχα. Με τον Γκουαρδιόλα εάν έχεις 2,5 κιλά παραπάνω, δεν μπορείς να προπονηθείς με την ομάδα. Έτσι, προπονήθηκα μόνος μου...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέσι Γκουαρντιόλα σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ