Πώς η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τη συμπάθεια των Κινέζων [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να τον βοηθήσει να κερδίσει τη συμπάθεια των Κινέζων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας του ο Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στην Κίνα.

Εκανε λόγο για αύξηση των δασμών για τα κινέζικα προϊόντα που εισάγονται στις ΗΠΑ, ενώ ήδη το Πεκίνο έχει ήδη προειδοποιήσει, μετά από την εκλογή του, για αντίποινα σε περίπτωση που ο Αμερικανός τους κηρύξει έναν εμπορικό «πόλεμο».

Σε αυτή την κόντρα, ίσως ο Ρεπουμπλικανός να έχει ένα καλό «όπλο» για να κερδίσει τη συμπάθεια των Κινέζων. Την εγγονή του, Αραμπέλα.

Ενα βίντεο, στο οποίο η πεντάχρονη λέει ένα ποίημα στα μανδαρίνικα, από τον Φεβρουάριο, έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 8,7 εκατ. χρήστες να το έχουν δει, σύμφωνα με την Washington Post. Ηταν μία από τις φορές που η μητέρα της, Ιβάνκα Τραμπ, είχε κάνει μία ανάρτηση δείχνοντας την προσπάθεια της κόρης της να μιλήσει τη γλώσσα.

Arabella wanted to have a pre-bedtime #ChineseNewYear party this past Sunday evening. She got all dressed up and performed songs and poems for Jared, Joseph and me. It was pretty adorable #yearofthemonkey #happyChineseNewYear

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Feb 10, 2016 at 5:29am PST

Οι Κινέζοι, αναφέρει το δημοσίευμα, συχνά εκτιμούν τους ξένους που μπαίνουν στον κόπο να μάθουν κινέζικα. Για παράδειγμα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έγινε πιο αρεστός, επειδή κάνει κάτι τέτοιο.

Ετσι, μπορεί η μικρή Αραμπέλα να συνεισφέρει ώστε οι Κινέζοι να ξεχάσουν, αν γίνεται αυτό, προεκλογικές δηλώσεις του Τραμπ, όπως οι κατηγορίες ότι η Κίνα κλέβει αμερικανικές δουλειές.

Sunday morning Chinese lesson! Arabella's working hard! #practice

A video posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on Dec 14, 2014 at 5:48am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Αραμπέλα εγγονή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ