Μεθυσμένος σε ξενοδοχείο ο Ρούνεϊ - Τα έπινε φορώντας τη φόρμα της εθνικής Αγγλίας - iefimerida.gr

Μεθυσμένος σε ξενοδοχείο ο Ρούνεϊ - Τα έπινε φορώντας τη φόρμα της εθνικής Αγγλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία του Γουέιν Ρούνεϊ με μια νεαρή κοπέλα, καλεσμένη σε γάμο όπου το πάρτι έγινε στο ίδιο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της εθνικής Αγγλίας, έδωσε την αφορμή για το ρεπορτάζ το οποίο έφερε στην επιφάνεια το άγριο μεθύσι του Αγγλου αρχηγού.

Ο Ρούνεϊ, τη νύχτα μετά τη νίκη επί της Σκωτίας με σκορ 3-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποφάσισε να το ρίξει έξω.

Την ώρα που πολλοί από τους συμπαίκτες του είχαν φύγει από το ξενοδοχείο για να πάνε στα σπίτια τους, ο 31χρονος βρέθηκε να πίνει άφθονο αλκοόλ στο μπαρ του ξενοδοχείου μαζί με κάποια μέλη από την ομοσπονδία της χώρας.

Στο ίδιο ξενοδοχείο μάλιστα γινόταν το πάρτι για το γάμο ενός ζευγαριού και ο Ρούνεϊ δεν δίστασε να ζητήσει να ευχηθεί στο νεόνυμφο ζεύγος.

Μεθυσμένος σε ξενοδοχείο ο Ρούνεϊ - Τα έπινε φορώντας τη φόρμα της εθνικής Αγγλίας | iefimerida.gr 0

Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sun», άπαντες θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποιον σωσία του αλλά μετά κατάλαβαν πως ήταν ο ίδιος ο Ρούνεϊ.

«Ηταν κατακόκκινος από το πολύ αλκοοόλ. Πάντως έδειχνε φιλικός και πολύ μεγαλύτερος από κοντά. Ευχήθηκε στη νύφη και μάλιστα ήπιε αρκετό κρασί με αρκετούς από τους καλεσμένους», είπε ένας εκ των καλεσμένων του γάμου.

Ο Ρούνεϊ μάλιστα δεν είπε όχι σε αρκετούς που του ζήτησαν μια φωτογραφία ενώ όπως διευκρινίστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, είχε το ελεύθερο για το συγκεκριμένο βράδυ καθώς ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό με την Ισπανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουέιν Ρούνεϊ Αγγλία ποτό μεθυσμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ