Αλλάζουν οι καιροί: Η «Αυγή» υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα με 4σέλιδο αφιέρωμα! - iefimerida.gr

Αλλάζουν οι καιροί: Η «Αυγή» υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα με 4σέλιδο αφιέρωμα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν οι καιροί που οι Αμερικανοί εθεωρούνταν «φονιάδες των λαών». Με τίτλο «Η Αθήνα στο επίκεντρο» και υπέρτιτλο «Ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα» η εφημερίδα «Αυγή» υποδέχεται με ένα αφιέρωμα τεσσάρων σελίδων την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, πρόκειται για μια ιστορική επίσκεψη με διττή σημασία για την Ελλάδα, η οποία είναι «συμβολική και πραγματιστική.

«Για δυο ημέρες η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της διεθνούς κοινής γνώμης, αφού ο Ομπάμα επέλεξε τη χώρα μας για τις αποχαιρετιστήριες αναφορές του στα παγκόσμια ζητήματα, ενώ η Αθήνα προσδοκά οι παρεμβάσεις του στα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος (απομείωση χρέους, Κυπριακό κ.ά.) να επιταχύνουν τις εξελίξεις σε θετική κατεύθυνση», αναφέρει το κύριο άρθρο της «Αυγής».

Ανάμεσα στο 4σελιδο αφιέρωμα για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα, φιλοξενείται και η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου πως «Η επίσκεψη θα επιβεβαιώσει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας σε μια ευρύτερα αποσταθεροποιημένη περιοχή».

Αλλάζουν οι καιροί: Η «Αυγή» υποδέχεται τον Μπαράκ Ομπάμα με 4σέλιδο αφιέρωμα! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγή Μπάρακ Ομπάμα πρωτοσέλιδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ