Γέννησε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! - iefimerida.gr

Γέννησε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που μια έγκυος γυναίκα στην Τασμανία ετοιμαζόταν να μοιράσει τα δώρα σε συγγενείς και φίλους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, την...έπιασαν οι πόνοι και μετά από λίγα λεπτά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, δίπλα στο στολισμένο δέντρο με την βοήθεια ενός τραυματιοφορέα ο οποίος ντύθηκε...τάρανδρος!

Η γέννηση της μικρής στο Χόμπαρτ της Τασμανίας ήταν ένας υπέροχος τρόπος για να γιορταστούν τα Χριστούγεννα, είπε ο Μπρους Κόνορ, της υπηρεσίας συντονισμού των ασθενοφόρων του νησιού.

«Η γυναίκα βρισκόταν σε τέτοια φάση του τοκετού που αντί να την οδηγήσουν στο ασθενοφόρο για να την μεταφέρουν στην κλινική χρειάστηκε να γεννήσει στο σπίτι» είπε.

"Η γέννηση στις 12:06 ανήμερα τα Χριστούγεννα είναι ένα ιδιαίτερο συμβάν, ιδίως αφού συνέβη κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σπίτι. Νομίζω ότι ο τραυματιοφορέας φορούσε στο κεφάλι του ένα ζευγάρι κέρατα τάρανδου εκείνη τη στιγμή", πρόσθεσε ο Κόνορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ