Οι ηθοποιοί του Beverly Hills έκαναν reunion- Δείτε πώς είναι σήμερα [εικόνες & βίντεο]

Οι ηθοποιοί μίας από τις πιο αγαπημένης σειράς όλων των εποχών «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Ο λόγος ήταν μία εκδήλωση στο Σικάγο, όπου παρευρέθηκαν οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς της ταινίας μετά αππό 26 χρόνια από την πρεμιέρα του σίριαλ. Η μεγαλύτερη απούσα ήταν η Μπρέντα (Σάννεν Ντόερτι), η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο, έχοντας υποβληθεί σε χημειοθεραπεία στα τέλη Οκτώβρη.

Η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλει, ο Λουκ Πέρι και άλλοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν και φυσικά δεν ξέχεσαν την αγαπημένη τους συνάδελφο.

A photo posted by REwindCon (@rewindcon) on Nov 13, 2016 at 6:24pm PST

Όλοι τους ανήρτησαν μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με συγκηνητικά λόγια που έκαναν τους φαν τις σειράς να την νοσταλγήσουν ξανά.

A video posted by REwindCon (@rewindcon) on Nov 14, 2016 at 3:45pm PST

Στην αδελφή ψυχή, στην πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Τότε και τώρα” έγραψε η Τζένι “Κάποτε με “απειλούσε” το ανήσυχο σου πνεύμα, τώρα αισθάνομαι δέος μπροστά του. Με δίδαξες να λέω αυτά που σκέφτομαι και να μην φοβάμαι τη δύναμη μου. Είμαι ευγνώμων που η νεαρή Τζένι είχε την ευκαιρία να είναι φίλη σου. Ακόμη περισσότερη η “μεγαλύτερη” Τζένι. Τα καλύτερα έρχονται σε αυτό το τρελό ταξίδι. Σ΄ αγαπώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χτυποκάρδια στο Beverly Hils reunion

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ