Οι διεθνείς της «χρυσής» Εθνικής του 2004 αρνήθηκαν να βγάλουν φωτογραφία με τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Οι διεθνείς της «χρυσής» Εθνικής του 2004 αρνήθηκαν να βγάλουν φωτογραφία με τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να δει τον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στη Βοσνία, αλλά στο ημίχρονο επισκέφθηκε την σουίτα της χρυσής Εθνικής του 2004.

Εκεί ο πρωθυπουργός με την συνοδεία του συνάντησε αρκετούς διεθνείς της ομάδας που κατέκτησε πριν 12 χρόνια το EURO στην Πορτογαλία, αν και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά την χειραψία με τον Τσίπρα αποχώρησε με απόφαση του από την αίθουσα καθώς δεν επιθυμούσε να παραμείνει εκεί.

Ομως, σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό με τον Τσίπρα στην σουίτα των διεθνών.

Λίγο μετά την είσοδο του πρωθυπουργό στον χώρο από όπου παρακολουθούσαν οι «χρυσοί» διεθνείς το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΠΟ που συνόδευε την πρωθυπουργική παρέα ζήτησε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Όμως, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, είπαν «όχι» στην πρόταση για μία φωτογραφία με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Απάντηση που, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε αμήχανα χαμόγελα στους παριστάμενους...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας διεθνείς Καραΐσκάκη Βοσνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ