Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλά για την απώλεια του συζύγου της: «Δεν ξεπερνιέται ποτέ» - iefimerida.gr

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλά για την απώλεια του συζύγου της: «Δεν ξεπερνιέται ποτέ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο άντρας μου έφυγε μετά από μια άνιση μάχη, υπερήφανος, όπως έζησε όλη του τη ζωή» δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ για την απώλεια του συζύγου της, με τον οποίο ήταν 23 χρόνια μαζί.

«Η απώλεια του συντρόφου ζωής δεν ξεπερνιέται ποτέ. Αλλωστε, οι αγαπημένοι μας άνθρωποι, γονείς, σύντροφος, φίλοι, είναι πρόσωπα αναντικατάστατα. Κάθε απώλεια είναι και μια πληγή. Δεν πίστεψα ποτέ στα θαύματα. Πιστεύω στον Θεό και στη δύναμη της ψυχής. Πιστεύω και στον προσωπικό αγώνα των ανθρώπων που έχουν μάθει να παλεύουν. Ο άντρας μου έφυγε μετά από μια άνιση μάχη, υπερήφανος, όπως έζησε όλη του τη ζωή» δήλωσε η ευρωβουλευτής μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη

«Η ζωή συνεχίζεται και το ρολόι δεν γυρίζει πίσω. Η μοναξιά από μια μεγάλη απώλεια καλύπτεται με σκληρή δουλειά, με την αγάπη των φίλων και την ισχυρή θέληση για ζωή και δημιουργία» δήλωσε απαντώντας στην ερώτηση αν θα ξανάφτιαχνε τη ζωή της.

Ερωτηθείς για το αν ήταν η επιλογή της να μη κάνει δικά σας παιδιά ή να μην υιοθετήσει η Ελίζα Βόζεμπεργκ δήλωσε: «Υπάρχουν τόσα παιδιά γύρω μας που έχουν ανάγκη την αγάπη μας και πιστέψτε με ότι ξέρω πώς μπορώ να είμαι χρήσιμη σε αυτόν τον τομέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελίζα Βόζενμπεργκ συνέντευξη παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ