Η Λίντσεϊ Λόχαν ζήτησε από τον Τραμπ να πάει μαζί της σε Συρία και Κωνσταντινούπολη - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν ζήτησε από τον Τραμπ να πάει μαζί της σε Συρία και Κωνσταντινούπολη

Φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση στον Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί στην Τουρκία και τη Συρία για να δει από κοντά τα προβλήματα των προσφύγων, απηύθυνε η Λίντσεϊ Λόχαν.

«Παρακαλώ αφήστε με να σας βοηθήσω. Ελάτε στην Κωνσταντινούπολη και τη Συρία μαζί μου. Θα μπορέσετε τα δείτε από πρώτο χέρι», έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της προς τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, στο Twitter.

@realDonaldTrump please let me help you. #theworldisbiggerthan5 come to Istanbul and Syria with me. You can see it first hand.

Ο μάνατζερ της Λόχαν, Σκοτ Κάρλσεν, δήλωσε στην Telegraph ότι η ηθοποιός, που πρόσφατα βρέθηκε σε προσφυγικούς καταυλισμούς, θα ταξιδέψει με τον Τραμπ αν εκείνος δεχθεί την πρόσκλησή της. «Θέλει να ενημερωθεί όλος ο κόσμος για το τι συμβαίνει εκεί. Για εκείνη, ήταν μία εμπειρία που της άνοιξε τα μάτια και θέλει να τη μοιραστεί με τους άλλους», είπε ο Κάρλσεν.

I met a wonderful aid worker (Azize) at The Refugee Camp in Antep. She saw that my eyes lit up when I told her that her headscarf is beautiful. She waved to me and said, come with me, I followed her and she gifted it to me. I was so moved and touched by this that I wanted to wear it in appreciation for all of the generosity and love I received from everyone at the camp. Thank you #Gaziantep #theworldisbiggerthan5 thank you @fatmasahin

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on Oct 8, 2016 at 4:33am PDT

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόχαν ασχολείται με την πολιτική. Πριν από το δημοψήφισμα για το Brexit, είχε κάνει αρκετές αναρτήσεις, που πλέον τις έχει διαγράψει, καλώντας τους Βρετανούς να ταχθούν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίντσεϊ Λόχαν Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ