Ρόδος: Καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλακή για κλοπή και σφαγή κατσικιών - iefimerida.gr

Ρόδος: Καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια φυλακή για κλοπή και σφαγή κατσικιών

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταδικάστηκαν ερήμην δύο Αλβανοί με ποινή φυλάκισης δέκα ετών και ρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ καθώς είχαν σφάξει τέσσερα κατσίκια ενός κτηνοτρόφου και στη συνέχεια τα πήραν μαζί τους.

Οι δύο Αλβανοί που θεωρούνται φυγόποινοι, ηλικίας 36 και 287 ετών είχαν εισβάλλει μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή τους παράνομα σε στάβλο στην Παστίδα Ρόδου στις 4 Ιανουαρίου 2010. Εκεί έσφαξαν παράνομα τέσσερις κατσίκες και στη συνέχεια πέταξαν τα εντόσθιά τους και τα δέρματα των ζώων σε διπλανό ρυάκι.

Στη συνέχεια τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους ένα ηλεκτρικό πριόνι αλλά και μαχαίρια από το στάβλο.

Ο 63χρονος ιδιοκτήτης του στάβλου και των ζώων προέβη σε καταγγελία για την ζωοκλοπή που υπέστη και οι άνδρες της Αστυνομίας προέβησαν στη σύλληψη των δύο ανδρών από τους τρεις που ήταν συνολικά. Μετά από συνεχεία αναβολές της υπόθεσης στα δικαστήρια, τελικά η υπόθεση εκδικάστηκα χωρίς τους δύο κατηγορούμενους να εμφανίζονται στη δίκη. Καταδικάστηκαν ερήμην για ζωοκλοπή και ζωοκτονία, χωρίς έφεση και η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος κατσίκια δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ