Εφραίμ: Λυπάμαι για αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία - iefimerida.gr

Εφραίμ: Λυπάμαι για αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρουρούμενος στο κελί του στη Μονη Βατοπεδίου θα παραμείνει ο ηγούμενος Εφραίμ μετά από εντολή εισαγγελέα, ο οποίος μετέβει χθες στο Άγιο Όρος, συνοδεία αστυνομικών, για να εκτελέσει το ένταλμα σύλληψης από το Συμβούλιο Εφετών.

Ο ηγουμενος δεν είχε παρουσιαστεί για να προφυλακιστεί δηλώνοντας ασθενής ενώ το Κέντρο Υγείας Καρυών επιβεβαίωσε πως ο ηγούμενος Εφραίμ έχει υψηλό πυρετό και παρουσιάζει απορύθμιση του σακχάρου.

Ο Εφραίμ φέρεται να είπε μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες: «Εγώ μοναχός είμαι και φυσικά πρέπει να παραδοθώ στη Δικαιοσύνη. Δε λυπάμαι για τον εαυτό μου. Λυπάμαι γι' αυτούς που έστησαν αυτή τη σκευωρία».

Πάντως σύμφωνα με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καρυών, Κωνσταντίνο Δοκουσλή ο οποίος εξέτασε το πρωί τον ηγούμενο, η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση.«Εκτιμώ ότι σε 2-3 μέρες, εκτός απροόπτου, θα μπορεί να μετακινηθεί» σημείωσε ο κ. Δοκουσλής.

Αύριο, στις 16:00, λήγει η προθεσμία εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε το συμβούλιο εφετών για τον ηγούμενο Εφραίμ ενώ οι εξελίξεις αναμένεται να τεθούν στο στόχαστρο της Ιεράς Κοινότητας, στην αυριανή τακτική συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ