Μέλη των Eagles of Death Metal «έφαγαν» πόρτα στο Bataclan -Το συγκρότημα που έπαιζε τη νύχτα του μακελειού - iefimerida.gr

Μέλη των Eagles of Death Metal «έφαγαν» πόρτα στο Bataclan -Το συγκρότημα που έπαιζε τη νύχτα του μακελειού

Φωτογραφία: AP/ Christophe Ena
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέλη των Eagles of Death Metal, του αμερικανικού συγκροτήματος που έπαιζαν στο Bataclan τη νύχτα του μακελειού στο Παρίσι, έφαγαν «πόρτα» στον συναυλιακό χώρο που άνοιξε ξανά το βράδυ της Παρασκευής.

«Ηρθαν και τους πέταξα έξω. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις», είπε ο διευθυντής του Bataclan, Ζιλ Φριτό στο AFP, τη βραδιά που ο Sting έδωσε μία συναυλία που τη βάραινε η συγκίνηση, ένα χρόνο μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Bataclan, όπου έχασαν τη ζωή τους 90 άνθρωποι.

Ο τραγουδιστής των Eagles of Death Metal ήταν το ένα από τα μέλη του συγκροτήματος που δεν μπόρεσαν να μπουν στη συναυλία. Αιτία οι δηλώσεις του που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις πριν από λίγο καιρό, καθώς είχε ισχυριστεί ότι Μουσουλμάνοι που εργάζονταν στο Bataclan είχαν εμπλακεί στην επίθεση στις 13 Νοεμβρίου του 2015.

«Κάνει αυτές τις απίστευτα ψευδείς καταγγελίες κάθε δύο μήνες. Είναι τρέλα να κατηγορεί την ασφάλειά μας ότι συνεργάστηκε με τους τρομοκράτες. Αρκετά. Αυτό πρέπει να σταματήσει», είπε ο Φριτό.

Ο τραγουδιστής, ένας δεξιός ροκάς και υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, είχε ισχυριστεί ακόμη ότι υπήρχαν Μουσουλμάνοι που πανηγύριζαν έξω από το Bataclan κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η στάση του αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ εξαιτίας των δηλώσεών τους αποσύρθηκαν οι προσκλήσεις γαλλικών μουσικών φεστιβάλ προς το συγκρότημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bataclan Eagles of Death Metal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ