Τρομακτικό βίντεο στο παιχνίδι Ρουμανια-Πολωνία: Κροτίδα σκάει μπροστά στον Λεβαντόφσκι - iefimerida.gr

Τρομακτικό βίντεο στο παιχνίδι Ρουμανια-Πολωνία: Κροτίδα σκάει μπροστά στον Λεβαντόφσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά οι Ρουμάνοι προκάλεσαν επεισόδια σε παιχνίδι της εθνικής τους ομάδας και αυτή τη φορά λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Πολωνία βρισκόταν στο 54ο λεπτό με τους Πολωνούς να προηγούνται με σκορ 1-0.

Σε μια εκτέλεση κόρνερ των Ρουμάνων, μια κροτίδα εκτοξεύτηκε στο γήπεδο και έπεσε μπροστά στα πόδια του Πολωνού επιθετικού, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο επιθετικός της Μπάγερν προσπάθησε να ενημερώσει τον διαιτητή αλλά σαστισμένος όπως φυσιολογικά ήταν δεν έκανε έστω ένα βήμα πίσω.

Η κροτίδα έσκασε και από την έντασή της, ο Λεβαντόφσκι έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας το πρόσωπό του με όλο τον κόσμο να τρέχει από πάνω του για να διαπιστώσει αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Το ματς διεκόπη για 10 λεπτά και τελικά ολοκληρώθηκε κανονικά με τον Λεβαντόφσκι να μένει στο χορτάρι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Lewandowski ogłuszony petardą :-( Co za skandal! pic.twitter.com/tXt65ufa0N

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι Πολωνία κροτίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ