Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» - iefimerida.gr

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου «ΩΘΗΣΗ» πρόκειται να λάβει χώρα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στη Σταμάτα.

Οι μαθητές, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνουν, ένα πρωτοπόρο και φιλότεχνο Χριστουγεννιάτικο Bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Την εκδήλωση αγκαλιάζουν οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας των μαθητών του Σχολείου, της Χορωδίας των μαθητών της Σχολής Μάνου, της Χορωδίας των Eκπαιδευτηρίων Καλάνδρου και της Χορωδίας του Δήμου Κηφισιάς.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν σε εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, στολίζοντας Μπισκοτόσπιτα & Cupcakes. Επιπλέον, στο εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικης Kάρτας θα μπορέσουν να σχεδιάσουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα με την ομάδα εικαστικών του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου Dandolina.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Christmas Bazaar (Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 | 10:30-16:30) Γυμνάσιο - Λύκειο ΩΘΗΣΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαζάρ Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ