O Χάιλε Γκεμπρσελασιέ εγκαινίασε το πρώτο Adidas Runbase στην Αθήνα [εικόνες]

Η Adidas πρωτοπορεί και στην Ελλάδα! Το πρώτο meeting point για όλους τους λάτρεις του τρεξίματος αλλά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία του, είναι πλέον γεγονός.

Το πρώτο Adidas Runbase, φτιαγμένο αποκλειστικά για Runners έχει πλέον την δική του, πρώτη στέγη στην Ελλάδα. Οπως στις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, έτσι και στην Αθήνα, η Adidas εγκαινίασε το το «Adidas Runners», στο οποίο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι, εντελώς δωρεάν.

Δύο 24ωρα πριν τον μεγάλο μαραθώνιο της Αθήνας, ο Χάιλε Γκεμπρσελασιέ, η μεγαλύτερη μορφή στην ιστορία στα αγωνίσματα των μεγάλων αποστάσεων, έδωσε το «παρών» και εγκαινίασε το Runbase της Adidas.

Μέσα στην καρδιά της πόλης, Πετμεζά και Φαλήρου 16, το Runbase περιμένει ανθρώπους όλων των ηλικιών προκειμένου να τους μυήσει στη μαγεία του Running.

«Να τρέχετε γιατί σας δίνει ζωή», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Γκεμπρσελασιέ στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είδαν από κοντά τον κορυφαίο δρομέα όλων των εποχών. «Ο ιδρώτας σας χαρίζει ζωή. Το τρέξιμο είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας», συμπλήρωσε ο 43χρονος Αιθίοπας.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή στο Adidas Runners Athens στην επίσημη σελίδα του στο facebook και εντελώς δωρεάν γίνε μέλος μιας κοινότητας, η οποία μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Εκπαιδεύσου με τους καλύτερους προπονητές, κάνε τη σωστή ενδυνάμωση πριν το τρέξιμο και την κατάλληλη αποθεραπεία μετά, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Adidas Runbase.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ADIDAS runbase runners χαιλε γκεμπρσελασιε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ