Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες]

φωτογραφίες: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του Λέοναρντ Κοέν το βράδυ της Πέμπτης πολλές δεκάδες οπαδοί του συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα μπροστά από το σπίτι του στο Μόντρεαλ για να αποτίσουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή και ποιητή.

Στα πέτρινα σκαλοπάτια του σπιτιού του, στο βόρειο Μόντρεαλ, οι οπαδοί του Κοέν άναψαν κεριά και εναπόθεσαν μερικά λουλούδια, καθώς και ένα καπέλο, σαν αυτό που αγαπούσε να φορά.

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Στο φανάρι του δρόμου μια αφίσα αποδείκνυε την αγάπη που είχε η πρωτεύουσα του Κεμπέκ για το είδωλό της που γεννήθηκε πριν 82 χρόνια σε ένα δυτικό προάστιο της πόλης.

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Άνθρωποι από διάφορες γενιές απέτισαν φόρο τιμής στον τραγουδοποιό, με την ησυχία να σπάει μόνο από τον ήχο γνωστών του τραγουδιών, όπως το “Suzanne”, το “So long, Marianne” ή το “Seems so long ago, Nancy” που ακούγονταν από τα κινητά τηλέφωνα.

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού είχε αναρτηθεί ένα σκοινί με τους στίχους του τραγουδιού “Hallelujah”, ίσως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που κυκλοφόρησε το 1984.

Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Κοέν -Μεσίστιες οι σημαίες [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Στην γενέτειρα του Κοέν του Μόντρεαλ ο δήμαρχος Ντενί Κοντέρ ανακοίνωσε ότι σήμερα οι σημαίες στην πόλη θα κυματίζουν μεσίστιες προς τιμήν του.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ