Πουλάει τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ – Στη μεταγραφική λίστα ο Αθανασιάδης - iefimerida.gr

Πουλάει τον αρχηγό του ο ΠΑΟΚ – Στη μεταγραφική λίστα ο Αθανασιάδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει τη συγκατάθεσή του για να μπει πωλητήριο στον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο 28χρονος επιθετικός πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες σεζόν του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εχει μείνει εκτός πλάνων του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, έχει σκοράρει μόλις τρία γκολ και αυτά στην Ευρώπη ενώ η γενικότερη εικόνα του έχει προκαλέσει προβληματισμό στον ΠΑΟΚ.

Ο Κλάους πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να πωληθεί ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αφού όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», ο Σαββίδης είπε το «ΟΚ» για να παραχωρηθεί ο παίκτης.

Το αφεντινό του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ενοχλημένο από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Αθανασιάδη, ο οποίος δεν έχει βοηθήσει καθόλου την ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ