Κυριακές γεμάτες γεύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - iefimerida.gr

Κυριακές γεμάτες γεύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου επιστρέφει το «The Margi Brunch» στην ηλιόλουστη εξωτική αυλή του ξενοδοχείου «The Margi» με ξεχωριστά πιάτα για μικρούς και μεγάλους βασισμένα σε πρώτες ύλες από τη Margi Farm.

Δια χειρός του Executive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις προσδοκίες όλων.

Το μενού περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, όπως Florentine benedict, απολαυστικά croquet-Madame από τη φάρμα του ξενοδοχείου, καθώς και δροσερές σαλάτες.

Κυριακές γεμάτες γεύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα | iefimerida.gr 0

Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara! Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με maple syrup.

Κυριακές γεμάτες γεύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα | iefimerida.gr 1

Για κρατήσεις: 210 8929160

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ the margi brunch ξενοδοχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ