Στις φυλακές Χίου ο μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας - iefimerida.gr

Στις φυλακές Χίου ο μπον βιβέρ Αλέξανδρος Αγγλούπας

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης προσανατολίζονται δικαστικές και αστυνομικές αρχές στην υπόθεση του κυκλώματος που «ρήμαζε» πολυτελή σπίτια και όχι μόνο, ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη πρόσωπα που φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός μπον βιβέρ και επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, πήρε το δρόμο για τις φυλακές της Χίου, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Στην απολογία του, ο νεαρός επιχειρηματίας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση και πως το κοινωνικό του status δεν θα τού επέτρεπε ποτέ να έχει πάρε δώσε με ανθρώπους της παρανομίας. «Ουδέποτε έκανα παρέες με εγκληματίες στη ζωή μου. Προέρχομαι από μία πολύ σοβαρή οικογένεια, μεγαλωμένος με αρχές, με αυστηρότητα και πολύ αγάπη» είπε στην ανακρίτρια, σημειώνοντας ότι ενδεχόμενη προφυλάκιση του θα σηματοδοτούσε την αρχή για τον εκβιασμό του από κρατουμένους των φυλακών. Για αυτό το λόγο ζήτησε ακόμη και να φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι, «πρόταση» όμως που δεν έγινε δεκτή από ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Οσο για τα 3 ρολόγια που βρέθηκαν σπίτι του, «ζήτησε να ερευνηθεί η προέλευση τους από τους νομίμους εκπροσώπους των εταιριών κατασκευής τους στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αποδειχθεί ότι κανένα από αυτά δεν έχει χαθεί από την κυριότητα του ιδιοκτήτη τους, χωρίς την συναίνεση τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγγλουπας φυλακές Χίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ