ΗΠΑ: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί από πυρά αγνώστου στην Πενσιλβάνια [εικόνες] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί από πυρά αγνώστου στην Πενσιλβάνια [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: WPXI.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί από τα πυρά αγνώστου στη νοτιοδυτική Πενσιλβάνια κι η αστυνομία αναζητεί τον δράστη, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:00 πμ (τοπική ώρα) στο Κάνονσμπεργκ της Πενσιλβάνια, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Πίτσμπεργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα WPXI.com.

Η αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους καθώς αναζητεί τον δράστη στο Κάνονσμπεργκ της Πενσιλβάνια, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του Πίτσμπεργκ.

Ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς διακομίστηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο του Πίτσμπεργκ και ο άλλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Κάνονσμπεργκ, μετέδωσε η ιστοσελίδα WPXI.com.

ΗΠΑ: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί από πυρά αγνώστου στην Πενσιλβάνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

BREAKING: One of the officers shot this morning was rushed here to Canonsburg Hospital. #wpxi is on the scene hoping to get an update. pic.twitter.com/TqiY7Y4Fxa

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Πενσιλβάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ