Το Newsweek ανακάλεσε 125.000 τεύχη- Είχαν εξώφυλλο την Κλίντον ως πρόεδρο των ΗΠΑ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Newsweek ανακάλεσε 125.000 τεύχη- Είχαν εξώφυλλο την Κλίντον ως πρόεδρο των ΗΠΑ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανάκληση όλως των εντύπων του προχώρησε το αμερικάνικο περιοδικό «Newsweek», μετά την αποστολή τεύχων με εξώφυλλο την Χίλαρι Κλίντον ως τη νέα Αμερικανίδα πρόεδρο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Αν και το αμερικάνικο περιοδικό είχε προετοιμάσει δύο εξώφυλλα, αποφάσισε να αποστείλει στα σημεία διανομής το εξώφυλλο με την Χίλαρι, με αποτέλεσμα να... πέσει έξω.

From the Editors: 2 special edition covers for 2016 election outcomes were produced by a Newsweek licensee, Topix Media, and not by Newsweek pic.twitter.com/MwC4RytGbC

Όπως όλοι οι άλλοι, κάναμε λάθος» είπε στη «New York Post», ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tony Romando.

H έκδοση κυκλοφόρησε στα περίπτερα την Τρίτη, αλλά τα 125.000 τεύχη αποσύρθηκαν σχεδόν άμεσα από τα ράφια, με το περιοδικό να ετοιμάζει νέο έντυπο με τον Τραμπ στο εξώφυλλο, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Our latest cover story: How Donald Trump courted white Americans to victory https://t.co/kmnaN9608M pic.twitter.com/lUF9vAZwBT

«Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)» δήλωσε ο Romando.

«Πιστεύουμε πως θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Newsweek περιοδικό εξώφυλλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ