Βούτσης: Θα είναι η τελευταία συνεδρίαση για το ΕΣΡ -Πληροφορίες πως θα προτείνει Κουτρομάνο - iefimerida.gr

Βούτσης: Θα είναι η τελευταία συνεδρίαση για το ΕΣΡ -Πληροφορίες πως θα προτείνει Κουτρομάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έκτη Διάσκεψη των Προέδρων θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:00 με τα δεδομένα να μπερδεύονται, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Βούτσης θα προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον υποψήφιο της ΝΔ, Αθανάσιο Κουτρομάνο.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας με δημοσιογράφους απέφυγε να επιβεβαιώσει λη να διαψεύσει την πληροφορία και περιοριστικέ απλώς στο να απαντήσει «ουδέν σχόλιο».
συναίνεση στο πρόσωπο του Κουτρουμάνου.

Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία.

Παράλληλα ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ο Νίκος Βούτσης προσέλθει στη σημερινή Διάσκεψη με αυτή την πρόταση, τότε είναι σαφές πως η κυβέρνηση πετάει το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ωστόσο από την πλευρά της η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει πως μπορεί ο κύριος Αθανάσιος Κουτρομάνος να πρόκειται για μια δική της πρόταση όμως τονίζει πως το ζητούμενο δεν είναι μόνο τα πρόσωπα θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συναίνεση τη δέσμευση του πρωθυπουργού για κατάργηση του αριθμού των 4 αδειών και του άρθρου 2α του νόμου Παππά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Βούτσης ΕΣΡ διάσκεψη προέδρων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ