Διαψεύδει ο Πάγκαλος τις δηλώσεις στη Hurriyet - iefimerida.gr

Διαψεύδει ο Πάγκαλος τις δηλώσεις στη Hurriyet

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση αναφορικά με τη δήλωσή του στην εφημερίδα Hurriyet στην οποία φέρεται να είπε "πως όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε" αναγκάστηκε να προβεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, «κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δεν είχε καμία επαφή με εκπροσώπους του Τύπου. Ουδέποτε έκανε δηλώσεις ή έδωσε συνέντευξη με το περιεχόμενο που αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ή με οποιοδήποτε άλλο».

Νωρίτερα, η ΝΔ, διά του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη, επιτέθηκε στον κ. Πάγκαλο, με αφορμή τις φερόμενες ως δηλώσεις του.

Μετά τις δηλώσεις του για «κοπρίτες» δημόσιους υπαλλήλους και «αντιπαραγωγικούς» αξιωματικούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Πάγκαλος φέρεται να διάλεξε μια τουρκική εφημερίδα για να υπεραμυνθεί των θέσεών του λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε!»

Παράλληλα, μια μέρα μετά τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη μέσω της οποίας ζήτησε αναδιάρθρωση του χρέους, ο κ. Πάγκαλος φάνηκε να υπερασπίζεται την αγορά της Finansbank που έγινε από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή!

«Μετά την αγορά της Finansbank κάποιοι εθνικιστές στην Ελλάδα ενοχλήθηκαν. Αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις» φέρεται να ανέφερε ο αντιπρόεδρος ακυρώνοντας επί της ουσίας τα όσα υποστήριζε εκείνη την περίοδο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκανε λόγο ακόμα και για την πιθανότητα συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής μιλώντας για σκάνδαλο.

Η φερόμενη συνέντευξη του κ. Πάγκαλου είχε προκαλέσει αναταραχή στην κυβέρνηση αφού έρχεται λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος είχε αναφερθεί αλαζονικά στην κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ