Με ντολμαδάκια, καλτσούνια και ρακή ξενύχτησαν στο Ποτάμι για να δουν τις εκλογές στις ΗΠΑ [εικόνες]

Το Ποτάμι το βράδυ των αμερικανικών εκλογών ξενύχτησε στα γραφεία στην οδό Σεβαστουπόλεως παρακολουθώντας τις αμερικανικές εκλογές.

Η βραδιά ξεκίνησε με αισιοδοξία στις δέκα και μισή το βράδυ με όλες τις οθόνες να είναι συντονισμένες στα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα , στο BBC , NBC , CNN και την κουβέντα να ανάβει.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλούσε από νωρίς με στελέχη της Επιτροπής Διαλόγου που ζουν και εργάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανάμεσα τους η Ιόλη Καλαβρέζου και η καθηγήτρια ογκολογίας Αννα Εφραιμίδου, η οποία και του είπε πως μόλις είχε ψηφίσει τη Χίλαρι αλλά παρόλα αυτά δεν ένιωθε αισιόδοξη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της βραδιάς μίλησε σε έκτακτες εκπομπές της ΕΡΤ του Axion και του Real Fm.

Τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν για αρκετή ώρα με αναλύσεις για το κακό σενάριο της εκλογής Τράμπ το οποίο νωρίς χθες φαινόταν ότι δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Όσο περνούσε η ώρα όμως η ανησυχία ήταν έκδηλη στη Σεβαστουπόλεως και ούτε τα ντολμαδάκια και τα καλτσούνια της κυρίας Αργυρώς ούτε η ρακή μπορούσε να χαλαρώσει τους παρευρισκόμενους.

Ο καθηγητής Θάνος Βερέμης , ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης με την ηθοποιό σύζυγο του Εύα Σιμάτου , η Γιώτα Φέστα , ο Νικήτας Κλιντ της χιπ χοπ μουσικής , ο αντιδήμαρχος Λευτέρης Παπαγιαννάκης , η Πόπη Διαμαντάκου, ο εκδότης Τάκης Φραγκούλης , η Ρίκα Βαγιάνη , ο Γιάννης Μαργαρίτης , ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Κακλίκης , ο αντιναύαρχος ε.α Γιάννης Δεμίρης , ο Γιάννος Μητσός , η Αντιγόνη Λυμπεράκη , ο Πλάτων Τήνιος , οι βουλευτές του Ποταμιού Κώστας Μπαργιώτας , Γρηγόρης Ψαριανός , Γιώργος Μαυρωτάς , ο Γιάννης Μεϊμάρογλου και ο εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας παρακολουθούσαν με προσοχή στα ξένα δίκτυα τον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίζει τους εκλέκτορες στη μία Πολιτεία μετά την άλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ