Ηττα-καμπανάκι για την Εθνική (0-1) από την Λευκορωσία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηττα-καμπανάκι για την Εθνική (0-1) από την Λευκορωσία [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα την Κυριακή υποδέχεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 την Βοσνία, αλλά απόψε η Λευκορωσία της... χτύπησε καμπανάκι.

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε με 0-1 από την Λευκορωσία, με τον Μίχαελ Σκίμπε να κάνει πολλές αλλαγές στην 11αδα για να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Για την Λευκορωσία, στο 14' ο Παλίτσεβιτς εκτέλεσε με πολύ δύναμη και εξωτερικά φάλτσα το φάουλ περίπου 25 μέτρα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό «γάμα» του Γλύκου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Εθνική Ελλάδας (Μίχαελ Σκίμπε): Γλύκος, Μανιάτης (46’ Παπασταθόπουλος), Οικονόμου, Κ. Παπαδόπουλος (87' Τοροσίδης), Σταφυλίδης (75’ Τζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης (46’ Ταχτσίδης), Μάνταλος (46’ Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (69’ Φορτούνης), Καρέλης, Βέλλιος.

Λευκορωσία (Αλεκσάντρ Χάτσκεβιτς): Τσέρνικ, Σίτοφ, Παλιακόφ (46’ Μαρτίνοβιτς), Παλίτσεβιτς (46’ Βαλάτσκο), Σαβίτσκι (72’ Ρίος), Χλεμπ (57’ Γκορτζέιτσουκ), Νιαχάιτσικ, Κέντις (62’ Κορτσούν), Μαέφσκι, Φιλιπένκα, Λάπτσεφ (62’ Κορνιλένκο).

ΤΟ ΓΚΟΛ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Λευκορωσία φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ