Επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής στο Αριστοτέλειο θα αναγορευτεί ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - iefimerida.gr

Επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής στο Αριστοτέλειο θα αναγορευτεί ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα αναγορευτεί αύριο (10/11) ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος.

Βάσει του προγράμματος, η τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, στις 18:30, θα ανοίξει με ύμνους από τον Βυζαντινό Χορό της Θεολογικής Σχολής και εν συνεχεία θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, καθηγητής, Μιλτιάδης Κωνσταντίνου και ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής, Περικλής Μήτκας.

Εν συνεχεία, θα γίνουν προσφωνήσεις από τον πρόεδρο του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, καθηγητή, Κωνσταντίνο Χρήστου και από τον πρόεδρο του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, καθηγητή, Παναγιώτη Σκαλτσή.

Θα ακολουθήσουν οι έπαινοι από τον μητροπολίτη Προύσης, Ελπιδοφόρο Λαμπρυνιάδη, αν. καθηγητή του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και από τον μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, Ανδρέα Νανάκη, καθηγητή του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.

Θα τελεστεί η αναγόρευση του προκαθημένου της ελλαδικής Εκκλησίας και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με αντιφώνηση και ομιλία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, με θέμα: «Η Θήβα της Βοιωτίας στον 16ο μΧ αι.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ