Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ο Μπογδάνος προέβλεψε και τη νίκη Τραμπ! - iefimerida.gr

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ο Μπογδάνος προέβλεψε και τη νίκη Τραμπ!

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, όταν όλοι έδιναν Χίλαρι, με άρθρο του στην ιστοσελίδα marketnews, ο ιδιόρρυθμος δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Τραμπ φαβορί και να υποστηρίξει ότι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων θα έπεφταν για ακόμα μια φορά έξω.

«Το να μη συμβεί στις ΗΠΑ εκείνο που βλέπουμε παντού θα είναι μάλλον έκπληξη. Όποτε και οπουδήποτε έχουν κληθεί να αποτυπώσουν εκλογική πρόθεση σε πρώτη αναμέτρηση με μεγάλο ''αντισυστημικό'' πόλο τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων πέφτουν έξω. Συνέβη στην Ελλάδα επανειλημμένως, συνέβη στο Ηνωμένο Βασιλειο, μέχρι και πρόσφατα στο Βερολίνο. Δεν έχει σημασία, αν λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, BREXIT, ή AFD. Η ''αντισυστημική'' επιλογή αποδεικνύεται μαζικότερη από την πρόβλεψη. Έχουν, αλήθεια, οι Αμερικανοί μετρητές ανακαλύψει κάποιαν ασφαλέστερη ερευνητική μέθοδο; Έχουν υπολογίσει τις αναγωγές όσων δεν αποκαλύπτουν, ή δεν παραδέχονται την ψήφο τους; (Η νίκη Τραμπ) ίσως είναι το επικρατέστερο σενάριο», κατέλήγε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ).

Το ενδιαφέρον είναι, ότι με ανάρτησή του στο facebook μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟ την Κυριακή, ο δημοσιογράφος είχε αστειευτεί με μια εικόνα του που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με τον εξής τρόπο:

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ο Μπογδάνος προέβλεψε και τη νίκη Τραμπ!  | iefimerida.gr 0

Προφήτης Μπογδάνος, απλά τυχερός, ή τελικά ένας λογικός άνθρωπος;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ