Independent: Η Μισέλ Ομπάμα δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2020 - iefimerida.gr

Independent: Η Μισέλ Ομπάμα δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2020

Φωτογραφία: Commons.wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει η συζήτηση για το αν θα πρέπει η Μισέλ Ομπάμα να «κατέβει» στην εκλογική... μάχη το 2020 ως υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Independent, μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, η γυναίκα του Μπαράκ Ομπάμα δέχεται πιέσεις να είναι υποψήφια στις εκλογές του 2020 ειδικά από όλους όσοι ονειρεύονταν να δουν μία γυναίκα στη θέση του Πρόεδρου των ΗΠΑ.

Τι θα κάνει η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι άγνωστο τι μπορεί να συμβεί μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μισέλ Ομπάνα θα συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελεί για τους βετεράνους και για την πρόσβαση των κοριτσιών στην εκπαίδευση, ωστόσο αναφέρεται πως δεν αποκλείεται τελικά να ενδώσει στις πιέσεις και να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας, η Μισέλ Ομπάμα πολλές φορές κατακεραύνωσε τον αμερικανό μεγιστάνα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Αν όλα αυτά που λέει (ο Τραμπ) είναι επώδυνα για εμάς, ως μεγάλες γυναίκες, τι μήνυμα παίρνουν τα μικρά κορίτσια για το πώς πρέπει να είναι η εμφάνισή τους και πώς πρέπει να φέρονται;»

Επιπροσθέτως, η Μισέλ Ομπάμα είχε υποστηρίξει ότι είχε σιχαθεί την τροπή που πήρε η προεκλογική εκστρατεία, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να συνεχιστούν οι ίδιοι τόνοι «για τέσσερα χρόνια».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ