Ο Μητσοτάκης και ο Ράμφος εγκαινιάζουν το WebTV debate του iefimerida.gr - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης και ο Ράμφος εγκαινιάζουν το WebTV debate του iefimerida.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο μεγαλύτερος εν ζωή έλληνας στοχαστής, Στέλιος Ράμφος, εγκαινιάζουν έναν κύκλο WebTV debates στο iefimerida.gr.

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου από τις 10 π.μ., ο Στέλιος Ράμφος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης (και με αφορμή το τελευταίο βιβλίο του Ράμφου «Πολιτική από στόμα σε στόμα», Εκδόσεις Αρμός 2016) θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη διαχρονικά η ελληνική κοινωνία.

Οι θεσμοί, η σχέση πολιτικής και ηθικής, οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, η μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος, το φαινόμενο του λαϊκισμού και ένας νέος ρόλος της Ελλάδας μέσα σ' έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά, είναι οι θεματικές του πρώτου debate του iefimerida.gr με προσκεκλημένους δύο εξέχοντες Έλληνες.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ