Οι Αμερικανοί «τρελάθηκαν» -Τα κιτς αξεσουάρ που φόρεσαν για να πανηγυρίσουν τη νίκη Τραμπ [εικόνες]

Με πανηγυρισμούς, χαρές και ζητωκραυγές από τους φίλους και τους ψηφοφόρους του Τραμπ έκλεισε η βραδιά των εκλογών, ωστόσο πολλοί από αυτούς ξεχώρισαν για τα ρούχα που επέλεξαν να φορέσουν.

Δεν έχουν περάσει λίγα λεπτά από τη στιγμή που το αποτέλεσμα της κάλπης στις ΗΠΑ έχει δώσει τη νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ και ο ίδιος με την οικογένεια του εμφανίζονται μπροστά στους υποστηρικτές του. Οπως είναι αναμενόμενο τα βλέμματα όλων καρφώθηκαν πάνω στη σύζυγο και τις κόρες του νέου πλανητάρχη. Και οι τρεις κομψά ντυμένες συνόδεψαν τον Ντόναλντ Τραμπ στις πρώτες του δηλώσεις ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Την ίδια ώρα ψηφοφόροι του Τραμπ φόρεσαν ό,τι πιο κιτς βρήκαν για να πανηγυρίσουν και φυσικά κέρδισαν τα κλικ των φωτογράφων!

Ανάμεσα στους υποστηρικτές ήταν και κάποιοι... καουμπόηδες με το κλασικό καπέλο και τις μυτερές μπότες πάνω από το τζιν.

Από τη μανία των φανατικών οπαδών του Τραμπ δεν γλίτωσαν ούτε τα παιδάκια τα οποία τα είχαν ντύσει με εμφανέστατη διάθεση.. πανηγυριού!

Τα μεγάλα καπέλα στα χρώματα των ΗΠΑ είχαν την τιμητική τους και οι ιδιοκτήτες τους πόζαραν πολύ περίφανοι.

ΤΗν εμφάνιση τους έκαναν και οι «Καβαλάρηδες» του Τραμπ με τα δερμάτινα μπουφάν, τα οποία είχαν καταστρέψει ράβοντας πάνω τους στάμπες υπέρ του Τραμπ.

Το βραβείο του πιο... κιτς το κέρδισε το «κουστούμι ΗΠΑ». Σακάκι γεμάτο αστέρια και άσπρη-κόκκινη γραβάτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ