Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα στεγαστικά δάνεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα στεγαστικά δάνεια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους έχουν κατέβει σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα στεγαστικά δάνεια που έχουν λάβει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και τη μη εφαρμογή των ρυθμίσεων που είχε αποφασίσει το ΚΥΣΟΙΠ τον περασμένο Ιούλιο.

Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Ακαδημίας. Η ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι βρίσκονται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, η οποία κάνει λόγο για«επικονωνιακό μπαράζ της κυβέρνησης για δήθεν ρύθμιση των δανείων».

Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα στεγαστικά δάνεια [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το επικοινωνιακό μπαράζ της Κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα μετά τις ανακοινώσεις του ΚΥΣΟΙΠ και του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, για δήθεν ρύθμιση των δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα, καταγγέλει η ΑΔΕΔΥ.

Πάντως, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα του Εθνους σε ευνοϊκές ρυθμίσεις στα στεγαστικά δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων προσανατολίζεται η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, μετά από παρέμβαση του πρωθυπουργού.

Στους δρόμους οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα στεγαστικά δάνεια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα ως απάντηση στην προγραμματισμένη κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στα κεντρικά γραφεία του Ταμείου με αιτήματα την αναπροσαρμογή των δανείων με βάση το ύψος της σημερινής μισθοδοσίας των υπαλλήλων και τη σημερινή αξία των ακινήτων καθώς και τον μηδενισμό των τοκογλυφικών επιτοκίων τα οποία φτάνουν ακόμα και το 6,2%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στεγαστικά δημόσιοι υπάλληλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ