Θρίλερ με τον ξυλοδαρμό του Απόστολου Κατσιφάρα - iefimerida.gr

Θρίλερ με τον ξυλοδαρμό του Απόστολου Κατσιφάρα

Απόστολος Κατσιφάρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Διαδίκτυο με αφορμή δημοσίευμα στο indymedia σχετικά με την είδηση του άγριου ξυλοδαρμού του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα στην Πάτρα. Ο κ. Κατσιφάρας διαψεύδει το δημοσίευμα και μιλά για «κατασκευή ειδήσεων» όπως αυτή του θανάτου του Χωμενίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Indymedia δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ένα κείμενο που ανέφερε ότι τη Δευτέρα 12/12 σε καφετέρια στην οδό Αγίου Νικολάου της Πάτρας, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας δέχτηκε αρχικά φραστική επίθεση από θαμώνες, αλλά μετά λόγω της δικής του προκλητικής στάσης, οι πολίτες τον γιαούρτωσαν και στην πορεία τον πλάκωσαν στο ξύλο.

Ωστόσο ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, διαψεύδει ότι έγινε επεισόδιο σε βάρος του και σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε σχέση με αναρτήσεις κάποιων ιστολογίων περί δήθεν επίθεσης σε βάρος μου έχω να δηλώσω ότι με λυπεί πραγματικά ο τρόπος που ορισμένοι, κόντρα σε κάθε δεοντολογία, επιλέγουν την κατασκευή «ειδήσεων» και φημών, με αποκλειστικό σκοπό να πλήξουν την αξιοπρέπεια συνανθρώπων τους. Ποτέ και πουθενά δεν συνέβη τέτοιο επεισόδιο.

Δυστυχώς, τούτο δεν αφορά μόνο εμένα, αφού πριν λίγες μέρες ζήσαμε όλοι τον ιντερνετικό θάνατο γνωστού Έλληνα συγγραφέα ο οποίος βεβαίως, και ευτυχώς, συνεχίζει να δει και να εργάζεται ανάμεσα μας.

Η διατήρηση ιστολογίων απαιτεί κατά την γνώμη μου υπευθυνότητα, διασταύρωση των ειδήσεων και φυσικά δημοσιογραφική ή έστω απλή κοινωνική δεοντολογία. Ελπίζω στο μέλλον να γίνουμε κατά τι καλύτεροι σ' αυτό. Και αυτό, βέβαια, κανένας νόμος δεν μπορεί να το επιβάλλει παρά μόνο η συνείδηση του καθενός μας».

Από την μεριά του το Indymedia επιμένει πως το περιστατικό όντως συνέβη και μάλιστα έχει δημοσιεύσει και μια φωτογραφία που δείχνει τον Απόστολο Κατσιφάρα αιμόφυρτο, η οποία επίσης κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, αλλά η αυθεντικότητά της αμφισβητείται.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ