Καψής: Kάποτε κυνηγούσα να δείρω τον Φλαμπουράρη και τον έσωσε ο Ανδρέας - iefimerida.gr

Καψής: Kάποτε κυνηγούσα να δείρω τον Φλαμπουράρη και τον έσωσε ο Ανδρέας

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ιστορία από τα παλιά θυμήθηκε o Γιάννης Καψής και θέλησε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

O δημοσιογράφος και πρώην υπουργός εξιστόρησε ότι κάποτε παραλίγο να... δείρει τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος τη γλίτωσε εξαιτίας της παρέμβασης του τότε Πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανάρτηση του κ. Καψή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Το θυμήθηκα τώρα που ο Φλαμπουράρης έγινε υπουργός. Κάποτε τον κυνηγούσα να τον δείρω για την εξής παλιανθρωπιά που μου είχε κάνει:

Είχαν συλληφθεί στην Τουρκία γιατί είχαν ανοίξει κάποιο επαναστατικό πανό μέσα σε δικαστήριο. Ο Ακιμάν, τότε πρέσβης της Τουρκίας με παρέσχε την διαβεβαίωση της κυβέρνησης του ότι θ' αφεθούν ελεύθεροι και παρεκάλεσε να αντιδράσουμε ήπια, για να μην στυλώσουν τα πόδια οι δικαστές.

Αμέσως ανέθεσα την υπόθεση στον εξαίρετο νομικό και υπαρχηγό του Συναπισμού, τον Νέστορα και συνεκάλεσα σύσκεψη εκπροσώπων των κομμάτων.

ΟΜΟΦΩΝΑ συμφωνήσαμε να δηλώσω ότι την υπόθεση είχε αναλάβει ο Νέστορας ο οποίος θα έφευγε αμέσως για την Άγκυρα.

Μόλις όμως έκανα την συμφωνημένη δήλωση ο Φλαμπουράρης με παραμέρισε, βγήκε έξω και....με κατακεραύνωσε σαν... προδότη περίπου.

Γιατί δεν τον έδειρα; Το έμαθε ο Ανδρέας και… τον έσωσε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ