Δείτε το νέο τρέιλερ του Prometheus, του prequel του Alien [εικόνες+video] - iefimerida.gr

Δείτε το νέο τρέιλερ του Prometheus, του prequel του Alien [εικόνες+video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το πρώτο του trailer, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό έδειξε ότι πρόκειται για την ταινία που θα διεκδικήσει με άνεση τον τίτλο της τρομακτικότερης για το 2012. Καθόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για το prequel του Alien από τον ίδιο σκηνοθέτη. Κι ας πρωταγωνιστεί η Σαρλίζ Θερόν.

Στο νέο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε χτες σε High Definition από την 21th Century Fox, o Ρίντλει Σκοτ δίνει στους φανατικούς της σειράς του Alien μια λίγο καλύτερη εικόνα του τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Μην περιμένετε όμως να καταλάβετε πολλά. Οι εικόνες είναι καταιγιστικές και απλώς δίνουν μια γεύση, χωρίς να εξηγούν πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η βραβευμένη με Όσκαρ, Σαρλίν Θερόν, υποδύεται την επικεφαλή μιας επιστημονικής αποστολής σε άλλον πλανήτη με στόχο να διερευνήσει την καταγωγή του ανθρώπου. Ωστόσο, η αποστολή πέφτει πάνω σε εξωγήινους, αν και ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι τα ίδια aliens που κυνηγούσαν στις τρεις ταινίες με την Σιγκούρνι Γουίβερ.

Δείτε το νέο τρέιλερ του Prometheus, του prequel του Alien [εικόνες+video] | iefimerida.gr 0

Βλέπουμε την Θερόν να τρέχει σε έναν διάδρομο βγάζοντας πανικόβλητη τη στολή της, να έρπεται σε έναν αεραγωγό, να πέφτει στα γόνατα, παρακολουθούμε σκηνές καταστροφής αλλά πουθενά ίχνη των αρχικών Aliens.

Δείτε το νέο τρέιλερ του Prometheus, του prequel του Alien [εικόνες+video] | iefimerida.gr 1

Το τι θα δείχνει τελικά η ταινία -που θα βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουνίου 2012- παραμένει μυστικό, όπως πρέπει σε ένα καλό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Πάντως το καστ της ταινίας είναι καυτό. Συμμετέχουν, εκτός της Θερόν, πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Μάικλ Φασμπίντερ, η Ίντρις Έλμπα, ο Σον Χάρις, και ο Γκαι Πιρς. Η συνέχεια επί της οθόνης...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ