Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής Τζον Βαρβάτος στέλνει χιλιάδες email: Πηγαίνετε να ψηφίσετε [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής Τζον Βαρβάτος στέλνει χιλιάδες email: Πηγαίνετε να ψηφίσετε [εικόνα]

Φωτογραφία: MissOwl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ο ελληνοαμερικανός διάσημος σχεδιαστής μόδας Τζον Βαρβάτος που έχει κατακτήσει τις ΗΠΑ, δραστηριοποιείται την ύσταση ώρα υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Ο 61χρονος Τζον Βαρβάτος, που κατέκτησε το βραβείο του σχεδιαστή της χρονιάς το 2007 στέλνει χιλιάδες e-mail σε πελάτες του, φίλους και γνωστούς τους οποίους καλεί να σπεύσουν να ψηφίσουν αν δεν το έχουν πράξει ακόμη. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και το site της εταιρείας του προκειμένου να γνωστοποιήσει στους παραλήπτες των e-mails πού ψηφίζουν για να τους διευκολύνει.

Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός σχεδιαστής Τζον Βαρβάτος στέλνει χιλιάδες email: Πηγαίνετε να ψηφίσετε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Βαρβάτος ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ