Ρωσική τηλεόραση: «Η αμερικανική δημοκρατία αποπνέει μια αηδιαστική δυσωδία» - iefimerida.gr

Ρωσική τηλεόραση: «Η αμερικανική δημοκρατία αποπνέει μια αηδιαστική δυσωδία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κύριο άξονα τον σκεπτικισμό έναντι της αμερικανικού τύπου δημοκρατίας κινείται η κρατική τηλεόραση της Ρωσίας στην κάλυψη των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Τα ρωσικά δίκτυα αποφεύγουν τις θετικές κρίσεις για οποιονδήποτε εκ των δύο βασικών υποψηφίων, αν και αναπαράγουν σε μεγάλο βαθμό τις κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ για το πολιτικό κατεστημένο των ΗΠΑ.
«Η δημοκρατία, την οποία οι Αμερικανοί έχουν συνηθίσει να διδάσκουν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, ακόμη και προσφεύγοντας σε βίαιες μεθόδους, απλώς δεν υπάρχει», διακηρύσσει το κρατικό ρωσικό Κανάλι Ένα.

Ρωσική τηλεόραση: «Η αμερικανική δημοκρατία αποπνέει μια αηδιαστική δυσωδία» | iefimerida.gr 0


To Rossiya 1 έκανε λόγο για «αηδιαστική δυσωδία» την οποία αποπνέει η αμερικανική δημοκρατία, ενώ ο Ντμίτρι Κισέλεφ, τον οποίο πολλοί θεωρούν τη «φωνή του Κρεμλίνου» στα κρατικά μέσα ενημέρωσης, χρησιμοποιεί πολλά επιχειρήματα του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου κατά της Χίλαρι Κλίντον, χωρίς ωστόσο να κάνει θετικές κρίσεις για τον κ. Τραμπ.
Όλα τα ρωσικά δίκτυα μιλούν για τις «πιο βρώμικες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ», ενώ εστιάζουν και στις ατέλειες του εκλογικού συστήματος. «Όποιος και αν εκλεγεί», τόνισε ο κ. Κισέλεφ, «θα είναι πρόεδρος - κουτσή χήνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ